Parkingsale bij Global Garden

Parkingsale bij Global Garden

Bloeiende tuinen, sissende BBQ's en comfortabele tuinmeubelen; het wordt allemaal werkelijkheid tijdens de Parkingsale bij Global Garden! Als uw tuin schreeuwt om wat groenere vibes en uw terras smeekt om een kleine make-over, dan is dit het moment om op te springen van blijdschap! Van vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli en van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli, toveren wij onze parkeerplaats om tot een waar uitverkoopparadijs voor iedereen die van tuinieren en buitenleven houdt. Vul uw kofferbak met tuinplanten, barbecues, potterie en tuinmeubelen tegen ongekende kortingen die oplopen tot wel 70%. Dit wilt u absoluut niet missen!

Rijd uw auto naar de parking, zet uw favoriete muziek aan en ga op schattenjacht tussen onze enorme selectie aan tuinplanten, tuinmeubelen BBQ's, barbecueaccessoires, en potterie.

Groene tuinplanten met gouden kortingen

Laten we het eerst even hebben over de sterren van de show: de tuinplanten! Of u nu een plantenfluisteraar bent of gewoon een beginner, Global Garden heeft voor ieder wat wils! Van kleurrijke zomerbloeiers die uw tuin tot leven brengen tot heerlijk geurende kruiden en mooie struiken die uw tuin opfleuren. Weerstaat u de verleiding om niet met een kar vol naar huis te gaan?

Sissende smaakmakers

Zeg nou zelf, wat is een zomer zonder BBQ's en BBQ-accessoires? Bent u er klaar voor om de grillmeister van uw buurt te worden, want we hebben tijdens de parkingsale een fantastische verzameling BBQ's waaruit u kunt kiezen. Of u nu een fervent houtskoolhakker bent of een gasfanaat, uw perfecte BBQ wacht op u! En met onze slimme accessoires, hèt geheime ingrediënt, tovet u elke barbecuesessie naar een hoger niveau.

Ontspannen in stijl

Geen tuin is compleet zonder comfortabele en stijlvolle tuinmeubelen. Of u nu het terras wilt omtoveren tot een ontspannen loungeplek of de eethoek buiten wilt uitbreiden, Global Garden heeft een oplossing voor u. Blader door een uitgebreide selectie van tuinmeubelen, zoals loungesets, tuinbanken, tuintafels, complete diningsets en nog veel meer. Creëer de ideale relaxplek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Gooi die kofferbak maar vol

We hebben nog meer goed nieuws, want de kortingen vliegen u om de oren! Kortingen die oplopen tot maar liefst 70%!  Dus pak die aanhangwagen, vraag een vriend, vriendin, buurman of oppas mee voor een extra paar handen en gooi die kofferbak maar vol. Deze parkingsale is niet alleen een geweldige winkelervaring, maar ook een ontmoetingsplek voor groenliefhebbers zoals u! Ontmoet onze vriendelijke tuinexperts en medeplantengekken, die altijd klaarstaan om u te helpen met advies en tips voor jouw groene creaties. 

Zet het in uw agenda!

Dus, lieve tuinliefhebber, zorg ervoor dat u deze data in uw agenda markeert:

  • vrijdag 21 juli, zaterdag 22 juli en zondag 23 juli
  • vrijdag 28 juli, zaterdag 29 juli en zondag 30 juli

Laad uw auto vol met uw tuin- en barbecuedromen en kom naar Global Garden voor een onvergetelijke parkingsale! We kunnen niet wachten om u te zien, dus maak u klaar om te genieten van de groenste koopjes en de chillste zomer ooit! Stel uw navigatie alvast in op ons adres en maak u klaar voor een geweldige parkingsale vol kortingen en groene pracht. Tot dan! 

Plan route

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen.
Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.